KONFERENCE: LANDSBYEN  LEVER 

Landsbyen Lever, når de lokale griber muligheden for at skabe en attraktiv landsby, der sprudler af liv og sammenhængskraft. Borgerne er fundamentet og drivkraften for udviklingen af landsbyerne i Syd og Sønderjylland.

Kolding Kommune og Region Syddanmark inviterer til konferencen Landsbyen Lever, hvor formålet er at hylde og inspirere de mange frivillige, politikere og embedsmænd, der arbejder med og i landsbyerne i Syd og Sønderjylland.

Lørdag d. 30. september 2017

i Ødishallen, Steppingvej 14, 6580 Vamdrup

På konferencen får deltagerne viden om, hvordan man kan arbejde med det åbne land, det fysiske miljø og landsbyens DNA. Deltagerne får redskaber, der kan styrke det frivillige arbejde og inspiration til, hvordan det frivillige og det offentlige kan samarbejde om at skabe gode rammer for det frivillige initiativ i landsbyerne.

Samtidig giver konferencen mulighed for at tilbringe en dag i selskab med andre, der brænder for det frivillige arbejde i landsbyerne, og der serveres frokost og aftensmad baseret på lokale råvarer.

Det er gratis at deltage i konferencen, men tilmelding er bindende. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Bliver du forhindret, opfordres du til at finde en lokal afløser.

Kolding Kommune og Region Syddanmark står bag konferencen, der er planlagt i samarbejde med frivillige fra landsbyerne i Kolding Kommune.

For yderligere information kontakt

Lise Grønbæk, konsulent ved DGI Lokaludvikling på tlf. 40 19 87 41

 

JA TAK, BOOK MIN PLADS!